Brow lamination & Lash Lift i Østerbro

Udføres af:

Stine

Udføres af:

Lærke

Lash lift

Ønsker du ikke lash extensions, men et mere naturligt look, hvor dine naturlige vipper synes længere? Så er lash lift helt sikkert noget for dig.
Lash Lift giver et flot naturligt look, hvor dine naturlige vipper vil synes længere og mere voluminøse. Ved et lash lift løftes og bukkes dine egne naturlige vipper nænsomt og giver et look, der holder op til 6-8 uger. I modsætning til almindeligt vippebuk, der kan give krøllede og ødelagte vipper, så er lash lift en nyere teknologi, hvor vipperne bues på betydeligt mere skånsom måde.

Behandlingen:
Behandlingen i Østerbro foregår ved, at du ligger på ryggen på en briks med lukkede øjne. På dine øvre øjenlåg lægges silikonepads der hæftes fast med en vandbaseret lim. Herefter påføres der en lash lift permgel til vipperne, som får lov at virke i nogle minutter. Herefter neutraliseres permgelen med en setting lotion, silikonepaden fjernes og vipperne renses for gele. En utrolig nænsom og behagelig måde, at få bukket sine vipper på. Bukket vælges af behandleren ud fra længden på dine egne vipper.
Bemærk, at de første 24 timer efter behandlingen må dine vipper ikke udsættes for vand, damp, sved og make up. Da der går 24 timer inden behandlingen er 100% færdig, kan dine vipper blive påvirket af ovenstående faktorer, og derved kan vi ikke garantere for behandlingen, hvis ikke det overholdes.


​Priser:

  • Lash lift + farve: 525 kr.

Brow Lamination

Ved et brow lift benyttes lignende produkter fra et lash lift til, at udglatte dine bryn. Ved at udglatte hårene gives der frit spil til styling af dine bryn. Har du meget sparsomme bryn kan denne behandling også give illusionen af, at dine bryn ser ud af mere. Vores brynhår har en naturlig retning. Ved et brow lift rettes hårene ud, og de kan derfor formes ud over deres naturlige form. For at få det bedste ud af behandlingen, er det vigtigt, at du kommer uden at have gjort noget ved dine egne bryn. Jo mere hår vi har at arbejde med, jo bedre et resultat kan vi give dig.

Behandlingen:
Ved et brow lift rettes dine bryn til med voks eller pincet. Herefter påføres en væske for at rette hårene ud. Mens væsken er på dine bryn pakkes brynene ind i film. Når hårene viser tegn på, at de bliver bløde og formlige så fjernes den første væske og der påføres en ny setting væske. Til sidst kan brynene farves og styles med en Brow Gel. Det er vigtigt, at brynene forbliver med brow gelen på i 24 timer efter behandlingen – du kan derfor ikke gå i bad eller putte noget på dine bryn i 24 timer efter behandlingen. Efter de 24 timer kan brynene styles præcist som du ønsker det.


​Priser:

  • Brow lamination inkl. farve og ret: 549 kr.
  • Lash lift + Brow lamination inkl. farve & ret: 899 kr.
Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 53 53 99 22, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Klinik AURA
 
Se åbningstider her
CVR: 42435821

Langøgade 4 kld th
2100 København Ø

Telefon: +45 53 53 99 22
E-mail: info@klinikaura.dk
Klinik AURA | Langøgade 4 kld th | 2100 København Ø | Tlf.: +45 53 53 99 22