Om Hálo Herbal Cosmetics

Hálo Herbal Cosmetics

Hálo er en vegansk hudplejeserie, som er kombineret af lækre urteekstrakter og essentielle olier, som er nænsomt doseret ud fra deres medicinske fordele. Råvarerne bliver høstet fra lokalt dyrkede økologiske urtefarme i Israel.
Hálo er egnet til både kvinder, mænd og teenagere. Produkterne er ikke testet på dyr og indeholder ingen animalske ingredienser, syntetisk farve & duft, SLS, parabener eller mineralske olier.

Miljøvenligt hudplejeprodukt

Vi lægger stor vægt på ikke at belaste miljøet yderligere, med en investering i Hálo kan vi sammenn passe på vores planet bare en lille smule mere- Hálo’s beholdere er genanvendelige, så ingen dårlig skyld følelse når du smider den tomme beholder ud i din bioskraldespand <3

Anbefalinger

Vi anbefaler vi at du booker en ansigtsbehandling, hvor vi kan give dig  professionel vejledning, som er skræddersyet til præcist dine ønsker og behov inde for produktkøb. Vi forklarer dig om hvordan huden fungerer og hvordan vi sammen kan optimere den. Udover alt det teoretiske, vil det også føles som dit private pusterum. Vores mål er at få dig helt ned i gear.
At købe produkter er en investering i dig selv og derfor er det vigtigt du investerer korrekt. Det kan være en jungle, at finde ud af hvilke produkter der passer præcist til dig. Derfor står vi klar til at hjælpe dig.
Vi lover dig resultat-garanti, hvis du følger vores råd og behandlingsforløb. Sammen kan vi, få dig til at stråle.  Læs mere, under ansigtsbehandlinger.
Til behandlinger
Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 53 53 99 22, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Klinik AURA
 
Se åbningstider her
CVR: 42435821

Langøgade 4 kld th
2100 København Ø

Telefon: +45 53 53 99 22
E-mail: info@klinikaura.dk
Klinik AURA | Langøgade 4 kld th | 2100 København Ø | Tlf.: +45 53 53 99 22