Om os

Vi mødtes for første gang da vi startede på kosmetiker-uddannelsen i 2017. Vi fandt hurtigt ud af at vi klingede og det udviklede sig til et super godt venskab. Vi kunne ikke forestille os nogen andre at gøre dette med, end hinanden. Vi komplementerer hinandens evner, Lærke er stærk på Stines svage områder og omvendt. Dette gør vores sammenhold og samarbejde tusind gange bedre og vi nyder alt under denne proces og den hverdag vi har sammen.

At åbne klinik har altid være en stor drøm for os,  magien skete da vi fandt ud af vi skulle gøre det sammen. Vi er mega stolte af hvad vi har udrettet og vi glæder os til at tage imod dig og byder alle velkommen hos os med coronavenlig kyshånd. 

 

- TEAM AURA

Lærke om 

Stine


Hos Stine kan du altid forvente behandlinger til perfektion, hun har sans for finesse og små detaljer. Stine er en utrolig rolig, hjertevarm og jordnær person og du kan altid snakke med hende, om hvad end du har på hjerte. Stine er en af de mennesker du ikke skal bruge energi på at være i rum med, tværtimod. Du kan slappe helt af og måske endda drømme dig helt væk under en afslappende behandling ;-) 


Stines profession:
Før Stine åbnede Klinik AURA var hun selvstændig hos Parfumeri Charlotte Bonnén i Charlottenlund, hvor hun havde været siden 2016. Stine har været på flere kurser og uddannelser - specielt indefor negle og lash extenstions. 

Fun Facts om Stine: 
Stine elsker at synge og synger i gospelkor hver tirsdag og så er hun interesseret i spritualitet <3

 

Stine om

Lærke


Lærke er altid smilende og hos hende er du i helt trygge hænder. Lærke modtager alle kunder professionelt og med respekt med hendes menneskelige og åbne udstråling. Du vil sjældent føle dig akavet eller dårligt tilpas i hendes selskab. Hun er effektiv og fokuserer altid på at give dig den mest optimale og grundige behandling.

Lærkes profession: 
Før vi åbnede AURA, var Lærke bestyrer i klinikkæden Visage Hudplejeklinik - Frederiksberg afdelingen. Lærke er uddannet i mange forskellige grene inde for skønhedsbranchen, men har speciale i Sugering og Permanet Makeup. 

Fun Facts om Lærke:
Lærke har en forkærlighed til hårløse kæledyr og så elsker hun vin<3
Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 53 53 99 22, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Klinik AURA
 
Se åbningstider her
CVR: 42435821

Langøgade 4 kld th
2100 København Ø

Telefon: +45 53 53 99 22
E-mail: info@klinikaura.dk
Klinik AURA | Langøgade 4 kld th | 2100 København Ø | Tlf.: +45 53 53 99 22