PMU - Permanent Makeup Østerbro

Permanent Makeup er en procedure, hvor man ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigment øverst i hudlaget.

Permanent makeup kan udføres til enhver smag - om du vil have et look der læner sig tæt op af en normal makeup eller om du blot ønsker en definering af behandlingsområdet - er det muligt.

PMU er en fantastisk måde at spare tid i hverdagen på, du kan svømme, svede, sove og dyrke sport uden at skulle bekymre dig om, hvordan makeuppen ser ud.
Udføres af:

Lærke

Hos AURA tilbyder vi permanent makeup, på følgende behandlingsområder:

 • Bryn: Vi pigmenterer bryn med forskellige teknikker, alt efter hvilken stil og hvilket udtryk du ønsker. Mange af os har hullede, ujævne og asymmetriske bryn. Med permanent makeup kan vi fylde ud og tilføje hårstrå, skygge teknik og 3D effekt ifa. forskellige nuancer. Behandlingen vil skabe symmetri, volume og smuk definering af dit øjenparti.
 • Læber: En læbe pigmentering kan ændre helheden af dit ansigt og du kan godt forberede dig, på en hverdag med mange komplimenter efter denne behandling. Læber kan miste form, farve og definition som er grundet aldring, solskader og hormonelle forandringer. Mange af os er også bare født med en meget lys læbe. Behandlingen bliver opbygget ude fra læbekanten og arbejdet ind på selve læben. Denne teknik giver et naturligt look og skaber volumen helt uden brugen af fillers etc.
 • Eyeliner: En permanent eyeliner bliver lagt lige ved vippekanten og er langsomt opbygget, alt efter ønsket af bredden på lineren. Hvis du lider af allergi overfor makeup eller bruger kontaktlinser, vil en permanent liner være en hjælpende hånd i din hverdag. Behandlingen kan laves på både øvre og nedre.
 • Vippefortætning: En tynd fin streg der lægges mellem dine vipper, får vipperne til, at synes tættere og giver en let markering af dine øjne. Behandlingen er inkluderet både øvre og nedre vippekant, da det skaber en smuk indramning af vipperne i helhed.
 • Fregner/skønhedspletter: Optegning af nuværende fregner/skønhedspletter skaber et lækkert spil i ansigtet. Du kan selvfølgelig også få pigmenteret nuværende fregner/skønhedspletter, hvis du ønsker en tydeligere definition.

Før & efter proceduren:

Det kræver 2 behandlinger, for at få det bedst mulige resultat. Derfor har vi valgt, at inkludere begge behandlinger i alle vores PMU-priser. Pigmentet skal friskes op årligt for et optimalt og frisk udseende. Ved bookinger indenfor 1-1.5 år, opnås special pris for opfriskningen. Farven vil typisk falme 20-70 % efter første behandling, afhængigt af behandlingsområdet, din hudtype, teknik og valg af farve. Anden behandling skal finde sted 3-4 uger, efter den første. Det behandlede område skal smøres dagligt og gerne flere gange på en dag. Området heler hurtigst ved at være mest muligt gennemfugtet. Produkt til at smøre med, er også inkluderet i hele behandlingsprisen.

Selve behandlingen:

På selve behandlings dagen skal du udfylde og underskrive en formularer vedr. dit helbred og alt hvad der ellers kan have indflydelse på behandlingen og din huds reaktion. Når formularen er udfyldt, skal der vælges farve, korrigeres & opmåles, huden desinficeres, bedøves med creme og behandlingen kan da begynde. 

Vores farver & udstyr:
 

Pigmenter:
Vi arbejder med de fantastiske pigmenter fra Swiss Color, som pt. er de eneste på markedet som tilbyder pure organiske pigmenter med rå A klasse indhold. Alle pigmenterne er lavet på Carbon- ikke jernoxider eller titanium. Swiss Color er det eneste brand i verden, der besidder denne renlighed i deres pigmenter. Swiss Color har skabt unikke formeler i deres farver, som er kendt for landets flottete helinger der skaber smukke resultater. 

Alle pigmenterne overholder de nye krav REACH & ECHA lovgivning, der trådte i kraft pr. 4/1/2022 og CE godkendt efter EU-lovning.


Udstyr:
Vi arbejder med LCN´s maskiner af den højeste kvalitet. Vi anvender såvel digitale maskiner som manuelle redskaber, hvilket sikrer en nøjagtighed på brøkdele af en millimeter. Så kan vi levere de absolut bedste resultater. De computerstyrede maskiner kan styre nålens frekvens og nøjagtighed til 0,01 sekunder. I overensstemmelse med de strenge regler i EU, benyttes der naturligvis altid en ny og steril nål til hver kunde, og nåle modulet vil altid blive kasseret og destrueret efter behandlingen. Du kan derfor være fuldstændig tryg ved, at din behandling hos os altid bliver udført professionelt, hygiejnisk og sikker.

Behandlingspriser:

Alle behandlinger anses først som færdige efter 2. opfyldning, derfor har vi valgt, at inkludere begge behandlinger i alle vores PMU-priser.  Anden behandling skal finde sted 3-4 uger, efter den første. Pigmentet skal friskes op årligt for et optimalt og frisk udseende. Ved bookinger indenfor 1-1,5 år, opnås special pris for opfriskningen.

OBS: Behandlingen kan ikke bookes online, da der behøver konsultation inden selve udførelsen. Konsultationen er uforpligtende, gratis og tager kun 10 min. 


​Priser:

 • Bryn: 4.300 -,
 • Læber:  4.300 -,
 • Eyeliner øvre: 2.500 ,-
 • Eyeliner nedre: 2.500 ,-
 • Eyeliner øvre & nedre: 4.300 -,
 • Vippefortætning: 2.300 ,-

Genopfyldning indenfor 1 - 1,5 år:
 • Genopfriskning: Fra 1.500-,  -  2.500 -,
Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 53 53 99 22, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Klinik AURA
 
Se åbningstider her
CVR: 42435821

Langøgade 4 kld th
2100 København Ø

Telefon: +45 53 53 99 22
E-mail: info@klinikaura.dk
Klinik AURA | Langøgade 4 kld th | 2100 København Ø | Tlf.: +45 53 53 99 22